Skip navigation

Ako si vytvoriť profil na zoznamke

Posledná aktualizácia: November 10, 2017

Hľadáte lásku na internetovej zoznamke, ale neviete, ako si vytvoriť taký profil, na ktorý by sa dal uloviť partner vašich snov? Nebojte sa, dali sme pre vás dokopy niekoľko výborných tipov na vytvorenie profilu na zoznamke… držte sa nášho návodu!

Použite slová, ktoré upútajú pozornosť druhých

Pamätajte si, že sa chcete predať (ale nenechajte sa zase príliš uniesť, samozrejme)! Ak má byť váš profil atraktívny, musí znieť pravdivo. Je to jednoduché: buďte otvorení a úprimní. Hovorte o sebe a o tom, čo radi robíte, vlastnými slovami. Nehrajte sa na niekoho iného, buďte sami sebou!

Môžete sa snažiť byť originálni, aby ste nepôsobili ako všetci ostatní – môžete pridať trochu humoru, to zvykne zabrať! Vyhnite sa otrepaným frázam aj príliš všeobecným opisom. Členovia zoznamiek budú hľadať stručné vyjadrenie toho, kto ste, a ak to dokážete podať originálnym spôsobom, výborne!

Nepíšte viac než 10 – 15 riadkov, inak môžu ľudia prestať čítať. Postavte sa k tomu, akoby to bol váš „zoznamovací životopis“. Dávajte si pozor na pravopis: text bez chýb sa ľahko číta a vzbudzuje dôveru. Musí vám byť jasné, čo hľadáte. Môžete spomenúť, čo nehľadáte, aby ste zbytočne nestrácali čas.

Snažte sa byť čo najkonkrétnejší pri opise svojho ideálneho partnera! A nakoniec: myslite pozitívne! Nikto sa nechce dať dokopy s niekým otravným. Neprezrádzajte o sebe úplne všetko – vaše potenciálne rande nemusí vedieť všetko a aj tak budete potrebovať nejaké témy na rozhovor, až sa stretnete!

Svoj opis zakončite niečím nejasným alebo otázkou, aby ste čitateľa navnadili: každý má rád trochu tajomna a vstup do neznáma. Posledný tip: požiadajte niekoho, aby si váš profil prečítal, kým ho zverejníte – objektívne názory sú veľmi užitočný nástroj!

Vyberte svoju najlepšiu fotku

Okrem dobrého textu majú atraktívne profily aj skvelé fotky. Obrázky sú naozaj dôležité – možno ešte viac než samotný text! Fotka je prvá vec, na ktorú sa v profile pozrieme, takže sa snažte urobiť dobrý dojem. Návštevníkov to povzbudí, aby si váš profil prečítali.

Zlá fotka ľudí odradí, aj keby ste mali neviemaký spisovateľský talent! Takže je naozaj dôležité, aby ste vybrali správny obrázok, ktorý vás ukáže v dobrom svetle. Vyhnite sa trápnym našpúleným selfkám – použite niečo decentnejšie. Požiadajte priateľa, ktorý rád fotografuje, aby vás odfotil, možno niekde vonku, čo je lepšie než obrázok z obývačky. Ak sa snímky podaria, pokojne ich zverejnite aj viac.

Profily s viacerými fotkami vzbudzujú dôveru a návštevníci vašej stránky sa dajú ľahšie zviesť.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.