Skip navigation

Chlapi: buďte neodolateľní!

Posledná aktualizácia: November 10, 2017

Muži priťahujú ženy z mnohých dôvodov. Nie všetky ženy priťahujú rovnaké veci (teraz nehovoríme o obľúbených farbách ani chutiach), ale odhalili sme niekoľko zlatých pravidiel, ktoré by ste vy chlapi mali ovládať.
– Mýtus o zlom chlapcovi nie je mýtus… Zlí chlapci totiž ženy úplne FASCINUJÚ. Marlon Brando bol chodiaci sex a Jack Sparrow vám roztrasie kolená lepšie než Peter Pan…
– Muži, a predovšetkým zlí chlapci, ktorí riskujú, sú zvodnejší. Asi vám napadnú moc a ochrana, pretože ženy väčšinou v spoločnosti muža hľadajú pocit bezpečia.
– Je to síce klišé, ale pre niektoré ženy to platí: na peniazoch záleží… Snáď ste si nemysleli, že Hugh Hefner je sexy!
– Zdá sa, že čím má muž hlbší hlas, tým príťažlivejšie znie.
– Výborný zmysel pre humor! Poznáte tento výrok Marilyn Monroe? „Ak dokážete ženu rozosmiať, dokážete ju donútiť urobiť čokoľvek.“ Ženy dávajú prednosť mužom, ktorí ich vedia rozosmiať (muži, ktorí to nedokážu, sú trochu nudní…)!
– Chalani, nemusíte sa vo svojej obľúbenej kolínskej Paco Rabanne okúpať, aby ste sa cítili ako Adonis. Ženy budú v každom prípade mimoriadne citlivé na vašu prirodzenú vôňu. O všetkom rozhodnú feromóny.
– Nepreháňajte to. Arogancia sa nenosí. Lepšie vám poslúži prirodzená zmes odvahy a skromnosti. Nemajte strach z toho, že budete pôsobiť zraniteľne (aj keď možno nie ste), lebo ženy jednoducho milujú citlivých mužov.

Ženy hľadajú ideál, ktorý neexistuje (naozaj?) – silného, charizmatického zlého chlapca, ktorý je bohatý a ochráni ich, s hlbokým hlasom, z ktorého im naskakujú zimomriavky (a rozosmieva ich), a ktorý je zároveň skromný a citlivý… a ešte aj prirodzene dobre vonia! Ale to nič nie je…

Ešte nie je všetko stratené! Jasné, že sú veci, ktoré nemôžete zmeniť, ale my sme tu, aby sme vám pomohli zhodiť bariéry a odhaliť Georgea Clooneyho, ktorý sa vo vás ukrýva! Ste pripravení na zmenu?
– Nikdy nenoste košeľu s krátkym rukávom, predovšetkým na prvé rande, radšej si vyhrňte dlhé rukávy.
– Noste veci, ktoré vám dobre padnú.
– Nikdy nenoste biele ponožky s formálnymi topánkami (grc!).
– Vyhýbajte sa krikľavým farbám – buďte nenápadní, ale štýloví. So šperkami opatrne (Brad Pitt je dobrý vzor)!
– Starajte sa o svoje ruky (a nechty), pretože ženy si takéto veci všímajú.
– Možno budete chcieť skúsiť aj trochu hydratačného krému. Nikdy nie je neskoro…
– Starajte sa o svoje vlasy, obočie a iné nevzhľadné chlpy.
– Používajte balzam na pery (Jack Black Lip Balm sa veľmi dobre predáva) a dávajte si pozor na pach z úst, lebo nikdy neviete, kedy sa vám podarí dostať sa bližšie!

Teraz už poznáte triky na zvýšenie sexepílu, tak choďte na vec!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.