Skip navigation

Škola varenia pre tých, čo hľadajú lásku: náš najlepší recept

Posledná aktualizácia: November 10, 2017

Láska sa väčšinou objaví, keď ju najmenej očakávate. Keď sme nezadaní, tieto slová sa nám často ozývajú v hlave, ale vyvolávajú otázky ako „kde?“, „kedy?“ a „ako?“.

Je veľa spôsobov, ako sa s niekým zoznámiť v skutočnom živote, ale myslíte si, že jedným z nich je dúfať, že na niekoho narazíte v posilňovni alebo v potravinách?

Nie! Musíme sa postaviť tvárou tvár skutočnosti: ak máte motiváciu a viete, čo chcete, nie je nič zlé na tom, ak osudu trochu pomôžete. Po preskúmaní rôznych možností, ako sú internetové zoznamky, rýchle rande (speed dating) a dovolenky pre slobodných, prichádzame s týmto originálnym nápadom: jedlo a zábava. O čom to celé je?

Väčšina ľudí si vychutná skvelé jedlo… a vychutnať si skvelé jedlo s niekým ďalším isto patrí medzi drobné životné radosti, však? Takže čo keby sa skupina nezadaných ľudí stretla a pripravila jedlo, ktoré by potom všetci spolu zjedli? Je množstvo spôsobov, ako zorganizovať jedlo a romantické stretnutia.

Jedným z nich sú kurzy varenia pre nezadaných. Skupinky pracujú vo dvojiciach, kde jeden človek pripraví hlavné jedlo a druhý dezert, pričom sa im naskytne príležitosť podeliť sa o lásku k vareniu – alebo k čomukoľvek inému! Ale nechoďte do toho, ak vás varenie nebaví, lebo tu ide aj o to, aby sa dali dokopy ľudia, ktorí majú spoločný záujem.

Môžete sa tiež prihlásiť na večeru pre nezadaných a sedieť pri stole s ľuďmi, ktorých nepoznáte. Nemusíte jesť sami doma, ale spojiť potešenie z dobrej reštaurácie s potenciálnym romantickým stretnutím. To, čo tieto zoznamky ponúkajú, je veľmi jednoduché: prihlásite sa tak, že si rezervujete miesto na večeri. Potom sa vyberú účastníci (väčšinou zhruba 6 ľudí), prídete na večeru a zaplatíte len za svoje jedlo!

Nám sa tento nápad veľmi páči, pretože zoznamovanie s ľuďmi na základe spoločných záujmov zvyšuje šancu na úspech. Takto si určite nájdete ten správny romantický „recept“!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.