Skip navigation

Ako si vybrať profilovú fotku do zoznamky?

Posledná aktualizácia: November 10, 2017

Nie je ľahké vybrať si správnu fotku do profilu na zoznamke! Veľa profilov má nekvalitné fotky a je na nich poznať, že nevenujú pozornosť základnému pravidlu – treba pôsobiť zvodne!

Na pomoc vám ponúkame niekoľko tipov, ako si vybrať ideálnu fotku, ktorá vám pomôže rýchlo si nájsť lásku.

Tajné triky

Ak máte to šťastie, že poznáte skvelého fotografa (vrátane amatérov), je čas privolať ho na pomoc. Môže vás odfotiť v štúdiu alebo vonku a bude rozumieť dobrému osvetleniu. Vyhnite sa širokouhlým záberom, ktoré majú tendenciu skresľovať. Radšej si vyberte rozostrené pozadie, ktoré obrázku dodá hĺbku. Môžete sa pohrať aj s farebnými filtrami (ale nie priveľmi!) alebo si vybrať čiernobielu fotografiu. Neprežeňte to s fotkami – avatar v štýle Facebooku alebo Instagramu nie je na zoznamke správna voľba. Návštevníci týchto stránok chcú spoznať predovšetkým vás.

Vyjadrite sa radšej prostredníctvom opisu svojich záľub, koníčkov a štýlu. To, že ste jedinečná a zaujímavá osobnosť, by mala ukázať vaša profilová fotka. Obrázok, ktorý si vyberiete, vytvára prvý dojem a na základe toho sa s vami má niekto chcieť zoznámiť. Buďte sami sebou (a my všetci sme krásni), to je vaša cesta k úspechu pri výbere profilovej fotky na zoznamku.

Ukážte sa v tomto najlepšom svetle a odhaľte svoju osobnosť!

  1. Kto ste? Ukážte sa! Radi leziete? Beháte? Máte radi mačky? Prácu v záhrade? Predveďte svoje záľuby v profilovom obrázku.
  2. Ak máte bujný spoločenský život a priatelia sú pre vás dôležití, vyberte si prirodzenú, spontánnu fotku seba, ako sa bavíte s kamošmi, pričom by návštevníkom malo byť jasné, ktorý ste vy.
  3. Dávajte si pozor na signály, ktoré váš obrázok môže vysielať… Fotka muža, ktorý na rukách drží svojho zlatého malého synovca, môže vyslať nesprávny signál, takže by sa vám mohlo stať, že vás osloví žena so šialene tikajúcimi biologickými hodinami.
  4. Máte domáce zviera? Tak vytiahnite eso z rukáva! Mnohých citlivých ľudí priťahujú obrázky, ktoré vyjadrujú pohodu a nežnosť.
  5. Ukážte sa zo svojej najlepšej strany! Použite lichotivú, ale prirodzenú fotku. Verte nám, naozaj to funguje!

Ak máte aj po prečítaní tohto článku pochybnosti, položte si túto jednoduchú otázku: ako vyzeráte v každodennom živote, keď sa vonku dobre bavíte? Nezabúdajte, že jedným z tajomstiev vašej príťažlivosti je radosť zo života. Usmejte sa a ukážte sa zo svojej najlepšej strany!
Pamätajte: obrázok povie viac než tisíc slov – nepodceňujte silu príťažlivosti fotografie.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.