Skip navigation

Bezpečný návod na zvádzanie

Posledná aktualizácia: November 10, 2017

Ľudia nám stále hovoria, čo pri zvádzaní funguje a čoho sa vyvarovať, ale vedeli ste, že existujú techniky, ktoré fungujú už od nepamäti a aj dnes sa dajú použiť?

Pravidlo č. 1: Vyzdvihnite ju pred domom

Napriek boju o rovnosť pohlaví sa ženám páči galantnosť, takže ponúknite, že ju na rande vyzdvihnete pred jej domom. Nepošlite jej trápnu SMS z auta (Som tu!), zazvoňte a čakajte. Nevyžaduje si to veľa úsilia, ale môže to veľa znamenať!

Pravidlo č. 2: Upravte sa

Pre ženy nie je nič horšie, ako stráviť celé hodiny prípravami a potom zistiť, že idú na rande s chlapom v pokrčenej košeli a smradľavých teniskách! Ak chcete vzbudiť pozitívnu reakciu, posnažte sa. Je dôležité vybrať si oblečenie, ktoré sa bude hodiť do každého prostredia – do reštaurácie, na piknik v tráve… (napríklad čisté nohavice a sveter).

Pravidlo č. 3: Klaďte jej otázky

Je dôležité uvoľniť sa a ochotne rozprávať o sebe, ale budete musieť prejaviť záujem o svoju partnerku. Klaďte jej otázky a ukážte jej, že máte skutočný záujem zistiť, kto je.

Pravidlo č. 4: Zvoľte cenovo dostupnú aktivitu

Máme vo zvyku na prvom rande sa chcieť predvádzať, ale tu je najdôležitejšie, aby sa ona cítila v novom prostredí príjemne. Neskôr môžete zájsť do tých najlepších reštaurácií, ale teraz vyberte nejaké pohodové miesto, ktoré dobre poznáte. Okrem toho môžete takýmto výberom znížiť riziko, že narazíte na ľudí, ktorým sa chcete vyhnúť.

Pravidlo č. 5: Príďte načas

Prísť na rande včas je dôležité vždy, ale obzvlášť ak máte rezerváciu v reštaurácii, lístky do kina a podobne. Niektorí ľudia neznášajú nedochvíľnosť, tak si na to radšej dajte pozor!

Pravidlo č. 6: Vyberte obľúbené miesto

Pre úspech romantického rande je miesto veľmi dôležité. Vyberte miesto, kde sa môžete pokojne porozprávať bez potreby zájsť na nejaké opustené miesto, o ktorom ste nikdy nepočuli. Vaša partnerka sa bude cítiť istejšie na útulnom a prívetivom mieste.

Pravidlo č. 7: Vypnite si telefón

Chalani, keď ste na rande, váš iPhone môže počkať. Nie je nič horšie, než čakanie, kým muž odpovie niekomu na SMS. Zapnite si tichý režim a nenechávajte telefón na stole – vaši priatelia vám budú musieť dať niekoľko hodín pokoj.

Pravidlo č. 8: Plánujte vopred

Ak neviete, čo máte na konci rande urobiť, nazbierajte odvahu a slušne sa jej spýtajte, či ju môžete odviezť domov, prípadne či vám chce zavolať alebo sa s vami stretnúť znova. To vám umožní otestovať situáciu a odstráni prípadné nejasnosti týkajúce sa ďalšieho kroku.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.