Skip navigation

Prečo každá piata žena nájde lásku na internete

Posledná aktualizácia: November 10, 2017

V prípade, že večierky pre nezadaných sa vo vašom meste (počet obyvateľov 9000) konajú iba raz za rok a tretina hostí je dvakrát staršia než vy (alebo mladšia než váš malý bratranec), budete si musieť nájsť iný spôsob na zbalenie nového chlapa! Dobrá správa: zoznamovanie na internete otvára dvere celej sieti nezadaných ľudí, ktorých spoločným cieľom je nájsť si budúci flirt, priateľku na sex alebo dokonca ženu svojich snov!

Na zoznamkách nájdete všetky druhy profilov: flákačov, ktorých budete musieť odhaliť a vyhýbať sa im, lichotníkov, ktorí majú frajerku v každom prístave, neznesiteľne plachých ľudí, klamárov, chlapov, ktorí sa nedokážu rozhodnúť atď.

Ale sú tam aj skvelí chalani, ktorí sú pohodoví, šarmantní a priam túžia stretnúť dievča, ako ste vy!

Internetové zoznamky sú čarovné vstupné brány, vďaka ktorým:

„Teodor, 32 rokov, kučeravé hnedé vlasy, hrá na gitaru a obľubuje staré platne a bary s klavírovou hudbou“ sa bude môcť zoznámiť s „Lujzou, 29, blond vlasy, choreografkou, ktorá miluje filmy, koláčiky a zábavu s kamoškami“.

Ak majú Teodor a Lujza šancu rozumieť si a zamilovať sa, je to vďaka tomu, že internetové zoznamky nie sú len zoznamy nezadaných ľudí, ale sú to nástroje, s pomocou ktorých nájdete svojho partnera na základe vašich kritérií, preferencií a preferencií týkajúcich sa milostného života.

Zhrnuli sme si výhody týchto čarovných vstupných brán, bez ktorých by Teodor a Lujza zostali každý vo svojom svete bez lásky namiesto toho, aby sa natriasali až k šťastnému koncu, a tu vám ich ponúkame v piatich presvedčivých argumentoch…

Č. 1 More je plné rýb!

Je zbytočné slintať nad tým sexy chlapíkom, ktorého vídate každý deň v kaviarni, ale neodvážite sa ho osloviť – s internetovými zoznamkami je jedna vec istá: ich členovia tam nechodia len na karamelové frappuccino!

Na týchto portáloch plných „čapovaných singlov“ sú veci oveľa jednoduchšie! Nech si každý hovorí, čo chce: je fakt praktické mať prístup k takej veľkej databáze dostupných A ochotných nezadaných chlapov!

Č. 2 Rýchlo pochopíte výhody filtrov

Povedzme, že sa vám nepáčia svalovci, vysokí blonďáci ani šachoví fanatici: žiadny problém! Či už sa zaregistrujete na Be2, Zoosk, alebo Parship, môžete zadefinovať svoje kritériá výberu a rozhodnúť sa, čo hľadáte vo svojom dokonalom mužovi.

Nikto okrem vás nebude posudzovať profily vašich nápadníkov, takže sa radšej uistite, že budú spĺňať vaše potreby. Tieto obľúbené filtre sú mimoriadne užitočné, pretože vám ušetria cenný čas pri okresávaní vášho zoznamu, než sa s niekým vyberiete na sľubné rande.

Č. 3 Ak vás niekto odmietne, nebude to mať žiadnych svedkov

Najväčšou prekážkou v zoznamovaní s novými ľuďmi je strach z odmietnutia. Keby mal každý odvahu osloviť niekoho na ulici bez obáv z odmietnutia, internetové zoznamky by nikdy neboli vznikli!

Takže hej, aj keď je to menej odvážny a skôr plachý prístup – nehovoriac o nedostatku romantiky – určite je ľahšie vytriediť alebo osloviť niekoho (v dobrej viere) po prezretí profilovej fotky, než stráviť hodiny odmietaním ľudí, kým narazíte na niekoho, kto vás upúta.

Č. 4 Ušetríte peniaze

Mejkap, účes, šaty: viete, prečo je zoznamovanie cez internet lacnejšie? Je to jednoduché… môžete si ľudí obzerať, aj keď sa v pyžame povaľujete na gauči.

Dokonca sa pred prvým kontaktom nemusíte ani osprchovať! Možno stavíte všetko na prvé stretnutie, ale v tejto fáze už máte o 25 % vyššiu šancu na zoznámenie s niekým príjemným, a to bez nutnosti minúť peniaze na špirálu alebo sexy bielizeň – nie je to skvelé?!

Č. 5 Na každom kroku získavate skúsenosti

Keď sa prvý raz stretnete s niekým z internetu, asi nebudete vedieť, ako sa vyrovnať s celou tou šarádou okolo otázky „takže čo vlastne robíš?“ Alebo s otázkou „aké máš plány na víkend?“, keď odpoveď znie, že musíte zájsť za starkou a že strážite kamarátkinu mačku…

Skrátka, pri zoznamovaní cez internet je prvý kontakt zásadný a rozhodne o 90 % zvyšku vášho hypotetického vzťahu. Druhý raz, keď svoje rande pozvete na grilovačku, možno nebudete predvídať, že je vegetarián.

Inými slovami, čím viac praxe so zoznamovaním cez internet budete mať, tým lepšie vám to pôjde! Naučíte sa všetky potrebné triky a jedného dňa nájdete toho pravého – s trochou šarmu vám padne k nohám!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.