Skip navigation

Tipy na konverzáciu pri internetovom zoznamovaní

Posledná aktualizácia: November 10, 2017

Váš profil na internetovej zoznamke je krásne vyplnený a chodia vám odporúčania na profily množstva pekných žien. Ale ako s nimi začnete rozhovor? A ako ho potom udržíte? Tu je náš zoznam rád na konverzáciu pri internetovom zoznamovaní, ktoré vám zakaždým zabezpečia rande.

Spomeňte jej profil

Keď oslovíte ženu na internete, je rozumné nadviazať na niečo, čo spomenula vo svojom profile. Ukážete tým, že ste si našli čas prečítať si jej profil, a nielen to, zaujal vás natoľko, že ste si zapamätali, čo napísala. To jej ukáže, že vás nezaujali iba jej fotky, ale máte skutočný záujem o ňu ako osobu.

Držte sa ľahkého tónu

Komunikátor internetovej zoznamky nie je správne miesto na hlboké rozhovory ani na diskusiu o poslednej epizóde seriálu Hra o tróny. Je určený na flirtovanie a vytvorenie ľahkého napätia medzi vami dvoma. Ťažké konverzačné témy si odložte na neskôr, keď sa stretnete naživo a začnete sa skutočne spoznávať.

Klaďte otázky

Hoci sa môže zdať, že si tento a predchádzajúci bod navzájom protirečia, nie je to tak. Na udržanie rozhovoru sa jej budete musieť na všeličo pýtať. Dávajte si pozor, aby boli otázky jednoduché, ale zároveň otvorené, aby nemohla odpovedať iba „áno“ či „nie“. Každý rád hovorí o sebe, takže sa jej nezabudnite pýtať na veci, ktoré má rada.

Získajte rande

Hlavný cieľ internetového zoznamovania je získať rande v skutočnom živote. Preto je dôležité, aby sa váš rozhovor pohyboval smerom k tomuto cieľu a aby nezostalo len pri všednom pokeci. Pokecom ju rozosmejte a prebuďte jej záujem, ale nezabúdajte pritom na konečný cieľ.

Plánovanie rande

Keď ste už zvládli pokec s ňou a súhlasila, že s vami pôjde na rande, je čas naplánovať si toto prvé rande. Ak ste dávali dobrý pozor počas vašich internetových rozhovorov, mali by ste vedieť, čo rada robí. Naplánujte aktivitu, ktorá bude vás oboch tešiť, nemajte pocit, že musíte robiť niečo, čo neznášate, len aby ste na ňu spravili dobrý dojem.

A to je všetko, to boli naše tipy na rozbehnutie a udržanie rozhovoru so ženou pri zoznamovaní na internete. Držte sa týchto rád a určite sa s ňou dostanete na skutočné rande.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.