Skip navigation

Tieto profilové fotografie vám získajú viac schôdzek online

Posledná aktualizácia: February 27, 2018

Profilové fotografie sú kľúčom k flirtovaniu s ostatnými singles online.

Na sociálnych sieťach, ako je Facebook alebo Instagram, získajú niektoré obrázky viac pozitívnych hodnotení ako iné.

To isté sa deje pri používaní online zoznamiek.

Tu sú najlepšie fotky pre profil v online zoznamke podľa webu Meetic:

  • Letné fotografie: Osem z desiatich singles je priťahovaných k profilom, ktoré zahŕňajú fotografie zhotovené počas leta. Ak je potenciálny partner ľahko oblečený, bude to dôvodom úspechu týchto fotiek?
  • Slnečné okuliare na fotografii nie sú dobrý nápad: Používatelia so slnečnmi okuliarmi majú zvyčajne menej návštev, než tí, ktorým je vidieť do tváre.
  • Fotografie, kde sa dotyčný usmieva: Krásny úsmev ukazuje, že osoba je milá a prístupná. 94 % singles je priťahovaných používateľmi, ktorí sa na fotografiách usmievajú.
  • Skupinové fotky nie sú dobrý nápad: Cieľom na online zoznamke je stretnúť sa s ďalšími singles a dosiahnúť prvého rande, takže je k ničomu pridať obrázok, kde ste spolu s 20 ďalšími ľuďmi. Namiesto toho vyberte tie, kde ste jediní, ktorí sa objaví pred kamerou, aby sa predišlo možným nedorozumeniam.
  • Fotky postavy: Na online zoznamkách sa môžete stretnúť s množstvom singles, môžete rýchlo flirtovať, ale nemôžete používať svoj pôvab a osvedčené triky tvárou v tvár. Niektorí ľudia sa cítia sklamaní, keď stretnú svojho potenciálneho partnera osobne, pretože očakávali niečo iné. 90 % single mužov dáva prednosť fotografiám celých postav žien, pretože tak môžu získať predstavu o tom, ako by mohli vyzerať osobne.
  • Vyhnite sa fotografiám z párty: Môžu byť zábavné, ale tieto fotky zvyčajne nie sú medzi singles veľmi populárne. Šesť z desiatich singles má tendenciu rande zrušiť, ak nájde fotky potenciálneho partnera s pohárom alkoholického nápoja.
  • Nepoužívajte selfies: Sú veľmi populárne na Instagrame, ale selfies fungujú na singles ako repelent. Na online zoznamkách najviac priťahujú obrázky, ktoré ktoré ukazujú prirodzenú krásu. Žiadne pózy, žiadny photoshop. Nebojte sa ukázať presne tak, ako ste!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.