Skip navigation

Bezpečnosť online zoznamovania (randenia): Dôležitosť kontroly biografických údajov partnera pred odchodom na rande

Posledná aktualizácia: December 22, 2017

Používanie online zoznamovacích služieb sa stalo prirodzenou, dennou rutinou pre mnohých slobodných, hľadajúcich svoju drahú polovičku.

Vďaka týmto platformám sa môžete ľahko zoznámiť s mnohými zaujímavými a rovnako zmýšľajúcimi mužmi a ženami a užiť si niekoľko nezabudnuteľných rande, kým si nenájdete toho správneho partnera.

Avšak napriek tomu, že šance ,že nájdete niekoho na vytvorenie dlhodobého vzťahu sú značne veľké, hlavne pri využívaní týchto webstránok zameraných na vážnych záujemcov, niekedy sa online zoznamovanie môže stať skutočnou nočnou morou.

Najlepším príkladom je príbeh ,ktorý sa pred nejakou dobou dostal na titulné strany novín, o žene z Nového Zélandu na dovolenke vAustrálii, ktorá prostredníctvom známej zoznamovacej aplikácie spoznala muža z prominentnej štvrte, a všetko dopadlo zle, keď údajne bola (ako uvádzajú správy) uväznená v jeho byte, a pokúšala sa uniknúť šplhaním po zábradlí balkóna.. Nanešťastie sa pri páde zabila.

Preverte si biografické údaje, aby ste trochu viac poznali svojho online partnera

Online zoznamovanie môže byť skutočne nádhernou skúsenosťou a aby to tak bolo, je životne dôležité dodržiavať určité bezpečnostné opatrenia, aby ste sa dozvedeli čo najviac o svojom potenciálnom partnerovi, pred odchodom na prvé rande.

Nové technológie a sociálne siete sú takýmito úžasnými nástrojmi na vykonanie predbežného overenia osoby, s ktorou sa chystáte ísť na rande.

Samozrejme, súkromie je dôležitou vecou, ale aby bolo zabezpečené, že vaša skúsenosť nedopadne zle, najlepšie je v Googli si vyhľadať svojho partnera a skontrolovať jeho/jej prítomnosť na sociálnej sieti ako Facebook, Twitter, alebo Instagram.

Môžete odhaliť nie len dôveryhodnosťprofilu, ale taktiež ako sa váš budúci partner správa a komunikuje so svojimi priateľmi a príbuznými a získať množstvo informácií o jeho/jej záujmoch, ktoré môžu byť použité na prelomenie ľadu pri prvom rozhovore zoči voči.

Avšak nezabudnite si zachovať chladnú hlavu a byť diskrétnymi! Ak ste si, napríklad, iba vymenili svoje telefónne čísla a nie odkazy na profily na sociálnom médiu, neposielajte priateľskú požiadavku svojmu partnerovi, pretože mnohých ľudí môže toto skutočne odradiť.

Dôverujte svojim inštinktom, a so svojim online partnerom sa stretnite na verejnom mieste, plnom ľudí

Po vykonaní zodpovedajúcich overení a ak ste obidvaja pripravení stretnúť sa offline, určite zabezpečte, aby sa vaše prvé stretnutie uskutočnilo na verejnom mieste a aby priateľ, alebo člen rodiny vždy vedel , kam idete a kto je váš súčasný partner.

Dôverujte svojmu vnútornému hlasu! Ak počas stretnutia cítite, že niečo nie je v poriadku, neváhajte ukončiť rande zdvorilým ospravedlnením a odíďte.
Keď zohľadníte tieto bezpečnostné tipy, tak si zaručíte, že šance zažiť nepríjemné rande budú minimálne.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.