Skip navigation

5 krokov na nájdenie vernej lásky v roku 2018

Posledná aktualizácia: December 22, 2017

Nový rok, nové predsavzatia. Nový rok by nemohol byť rovnakým bez zoznamu sľubov a osobných cieľov.

Mnoho slobodných ľudí využíva prelom rokov v kalendári ako zámienku na určenie si osobného cieľa, ako napríklad nájdenie perfektného životného partnera.

Rok 2018 môže byť výnimočne priaznivým rokom na zamilovanie sa.

Ak patríte k tým, ktorí sú akční a nespoliehajú sa na to, že im osud nadelí výnimočnú osobu, ďalej nájdete 5 tipov, ako si v novom roku nájsť vernú lásku.

5 tipov, ako si nájsť vernú lásku v roku 2018

1. Zúčastňujte sa podujatí organizovaných pre slobodných

Široko otvorenou náručou sa pripravte, že nájdete lásku! V romantických filmoch sa dvojice zvyknú stretnúť spontánne. Skutočný život je však trochu iný. Najlepšou voľbou je zúčastniť sa nejakých aktivít a akcií pre slobodných vo svojom meste, konaných počas prvých dní v januári. Zoznamky, ako napríklad Meetic, organizujú niekoľko podujatí, ktoré pomáhajú slobodným spájať sa a nadväzovať kontakty!

2. Buďte realistickí!

Pri vítaní roku 2018 by ste mali mať pozitívny prístup! Avšak nebuďte posadnutí. Pri každom pohľade do zrkadla si povedzte, že toto je ten správny čas na nájdenie si nového partnera, ale buďte realistickí, pretože je na to treba určitý čas. Skôr než nájdete svoju princeznú (alebo princeznú!), mali by ste pobozkať niekoľko žiab. Kto čaká, ten sa dočká! Takže venujte čas tomu, aby ste spoznali svojich partnerov, veď koniec koncov hľadáte toho, kto bude po vašom boku po zvyšok vášho života!

3. Buďte aktívni pri hľadaní svojej spriaznenej duše

Mnoho novoročných predsavzatí sa nenaplní. Mali by ste byť vytrvalí vo svojej snahe. Zabezpečte, aby každý vo vašom sociálnom okruhu vedel, že ste aktívni na trhu randenia a že hľadáte nového partnera. Čím viac ľudí to bude vedieť, tým budete mať viac možností! Využite novoročné rodinné a priateľské stretnutia, aby ste dali ľuďom vedieť, že chcete stretávať nových ľudí a pustite sa do nového dobrodružstva v láske!

4. Navštevujte zoznamovaciu internetovú stránku, alebo využívajte zoznamovaciu aplikáciu v mobile

Väčšina párov sa stretáva začiatkom januára, a skutočne 3. január je najaktívnejším dňom roka na zoznamovacích internetových stránkach. Toto je perfektné zdôvodnenie zaregistrovania sa na zoznamovacej stránke od Nového roka. Aby ste čo najlepšie využili svoje online zoznamovanie, pridajte popis toho kto ste a čo hľadáte, ako aj niekoľko atraktívnych fotografií a pripravte sa, že budete mať úspech u slobodných vo vašej blízkosti!

5. Užívajte si dvoje randenie

To, že ste slobodní, vám dáva príležitosť stretnúť nových ľudí a lepšie spoznať samých seba. Aj keď vašim hlavným cieľom v roku 2018 je nájsť niekoho zvláštneho, neváhajte čo najviac využívať svoj stav slobodného človeka. Každý deň je veľkou skúsenosťou, takže ich využite čo najlepšie!
Predchádzajúcich 5 tipov môže byť rozhodujúcich pre nájdenie pravej lásky v roku 2018, preto ich majte na pamäti pri stretávaní sa s inými slobodnými ľuďmi a choďte na rande!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.