Skip navigation

Online zoznamovanie: Čo nikdy nepísať do svojich správ

Posledná aktualizácia: January 11, 2018

Úprimnosť je jednou z vlastností, ktorú ľudia najviac hľadajú u iných slobodných ľudí, keď navštívia vážnu zoznamovaciu stránku.

Ak budete zrozumiteľní a autentickí, budete mať viac šancí na úspech pri svojom online zoznamovaní, ale prechod priamo k veci vám ušetrí čas pri hľadaní správneho partnera, budete sa musieť uistiť, kedy a ako byť priamym k iným ľuďom a odmietnuť pozvanie ako skutočný džentlmen/dáma, ak nemáte záujem o druhú stranu.

Nedávno sa rozšíril príbeh o slobodnom mužovi, ktorý mal zablokovaný prístup k zoznamovacej stránke Plenty of Fish potom, ako nepríjemne odmietol ženu.
Žena o neho prejavila záujem a poslala mu súkromnú správu s úmyslom ho lepšie spoznať. Ona sa jemu nepáčila, pretože nebola jeho ideálom perfektného partnera.

Avšak namiesto zdvorilého odmietnutia jej poslal späť odmietajúcu správu s vysvetlením, že on v skutočnosti „vyzerá celkom dobre“ a ona nevyhovuje jeho kritériám, pretože „už nie je tridsiatnička a má nadváhu“.

Ku kontroverzii došlo nie kvôli tomu, že nemal záujem o ženu a otvorene to vyjadril, ale kvôli slovám, ktorými ju odmietol.

Buďte zrozumiteľní pokiaľ ide o vaše úmysly, ale buďte zdvorilí k ostatným účastníkom online zoznamovacej stránky

Prakticky všetky zoznamovacie platformy vám ponúkajú príležitosť popísať stručne kto ste, čo radi robíte, a aký druh vzťahu a akú spoločnosť hľadáte.

Nepochybne, je to najlepšia príležitosť sa pekne prezentovať a ukázať, že ste najlepšou voľbou spomedzi všetkých ostatných slobodných ľudí na platforme. Celé online zoznamovanie je o tom, ako vy vnímate iných, ale aj o tom, ako ostatní vnímajú vás.

Pozitívne popísať svoj hľadaný ideál je dobrou stratégiou online zoznamovania, ale povedať čo nenávidíte, alebo sa vám nepáči, určite nie je dobrou stratégiou!

Najlepší spôsob ako napísať svoju prvú správu na zoznamovací profil

Môžete sa pekne predstaviť a úprimne prejaviť svoj záujem o svoj cieľ vo svojej prvej správe, ale nezabúdajte, že ostatní urobia to isté, takže určite uveďte rozdiel, ak chcete dostať pozitívnu odozvu.

Zanechajte svoju predstavivosť keď píšete svoje správy. Ukážte, že ste sebavedomá, zábavná a zaujímavá osoba na zoznámenie. Buďte zvedaví a urobte všetko, aby ste spoznali druhú osobu. Jasne uveďte svoje úmysly a buďte zdvorilí.

Ak dostanete správu od niekoho, kto nezapadá do vašej predstavy ideálneho partnera, buďte prívetiví, pretože napriek tomu, že on/ona vám nemusí byť fyzicky príťažlivý/príťažlivá, nikdy neviete, či môžete nadviazať dlhodobé priateľstvo.

Predsa len, majte na mysli svoj cieľ a svoje možnosti otvorené, pretože existuje mnoho rýb v mori pri surfovaní na online zoznamovacích stránkach a mohol by vás niekto neočakávane uloviť!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.