Skip navigation

5 tipov pre úspech v online randení

Posledná aktualizácia: December 22, 2017

Každý tvrdí, že v mori je veľa rýb, no keď ide o internetové zoznamky, zistíte, že konkurencia je dosť veľká. Ako najlepšie dosiahnuť to, aby ste boli vidieť a vystúpili z davu?

Aby si vás ostatní všimli a vy ste si nakoniec dohovorili prvú schôdzku, majte na pamäti, že kľúčovú úlohu hrajú informácie vo vašom profile.

Nižšie nájdete pár tipov, ako si vytvoriť prvotriedny profil a tým zvýšiť svoje šance na nájdenie potenciálneho partnera.

1 – Dajte si záležať na sekcii „O mne“!

Jednoducho a jasne uveďte, prečo ste skvelí a čo presne hľadáte. Nebojte sa odhaliť svoju osobnosť. Ukážte svoju dobrodružnú stránku, svoj vtip, že ste pripravení prežívať nové zážitky a uveďte všetko, čo vás robí jedinečnými. Nezabudnite si dôkladne prekontrolovať všetky uvedené informácie, aby v nich neboli žiadne chyby. Zlý pravopis je pri hľadaní novej lásky na internete jedným z najviac odstrašujúcich faktorov.

2 – Nahrajte si vtipnú fotku

Obrázok vydá za tisíc slov, uistite sa teda, že na sebe ukážete to najlepšie. Svoje šance na prijatí správy zvýšite, keď si na profil nahráte fotku, kde sa usmievate, vyzeráte pohodovo a priateľsky. Dobré je tiež využiť fotky, na ktorých vykonávate nejakú aktivitu.

3 – Vyberte si niekoho s podobnými záujmami

Aby ste nestrácali drahocenný čas, najlepšie je kontaktovať len používateľov, o ktorých si myslíte, že by ste si s nimi mohli dlhodobo rozumieť. Skôr než niekomu napíšete, pozorne si prečítajte jeho profil. Ak máte niečo spoločné, bude po prvej správe jednoduchšie pokračovať v konverzácii. Nezabúdajte, že najdôležitejšie je zaujať tú správnu osobu.

4 – Prelomte ľady dobrou prvou správou

Prvý dojem je dôležitý, dajte si teda záležať, aby ste prvými riadkami vyvolali určitú zvedavosť. Môžete sa začať baviť o spoločnom záujme alebo sa pekne opýtať na niečo, čo vás na profile upútalo. Nikdy nerobte lacné vtipy ani nepíšte rovnakú správu rôznym osobám, lebo vám potom pravdepodobne nepríde odpoveď.

5 – Buďte pozitívni!

Majte na pamäti, že niektorým užívateľom trvá dlhšie, kým odpovedia. Nie je treba veci uponáhľať tým, že budete písať jednému človeku viac správ. Ak je pre vás táto osoba tá pravá, určite vám odpovie.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.