Skip navigation

Znaky, podľa ktorých viete, či je tým pravým

Posledná aktualizácia: December 22, 2017

Kým ste boli dieťaťom, neustále ste počúvali od svojej rodiny, z médií a obecne od spoločnosti, že určite nájdete svojho rozprávkového princa a navždy budete žiť v šťastí.

Teraz, v dospelosti, je realita vzdialená od tej detskej (a mladistvej) rozprávky.

Mnohé slobodné ženy majú utkvelú myšlienku, že nájdu muža svojich snov a veľmi často premeškajú príležitosť začať prežívať ľúbostný príbeh s mužom, ktorý sa včas môže stať ich partnerom.

Ako spoznáte, že chlapec s ktorým chodíte, je ten pravý?

Nemôžete prestať naňho myslieť

Keď začnete chodiť s novým chlapcom, tak spočiatku je všetko tajomné. Všetko je vzrušujúce pri spoznávaní partnera a odhaľovaní, či ste určení jeden pre druhého.

Ak po niekoľkých stretnutiach stratíte niť svojich myšlienok počas konverzácie s niekým iným: priateľkou, kolegyňou v práci, členom rodiny… pretože nemôžete prestať myslieť naňho a na nasledujúci moment, ktorý budete tráviť spolu.

Ak si začnete robiť plány do budúcnosti, v ktorých si ho predstavujete po svojom boku, tak je to jasný signál, že sa odlišuje od ostatných chlapcov a že môže byť výnimočný.

Navzájom v sebe prebudíte to najlepšie

Prepojenie sa s niekym na všetkých úrovniach je veľmi nezvyčajné.

Ak medzi vami dvomi existuje chémia a fyzická príťažlivosť, ale taktiež duševná spriaznenosť, tak máte väčšie šance, že váš vzťah bude rásť.

Keď sa spojíte fyzicky, emocionálne a intelektuálne, potom je ľahšie pochopiť svojho partnera a tým vydať to najlepšie zo seba (a druhého)!

Ak ste prežili situáciu, ktorá si vyžadovala vašu vzájomnú spoluprácu ako dvojice a boli ste schopní spolu riešiť ťažkosti, tak to znamená, že ste skutočne vytvorili veľký tím. Toto je výrazný znak, ktorý predznamenáva zdravý vzťah.

Existuje dôvera a môžete navzájom ľahko komunikovať

Váš pán Pravý by mal byť niekto, kto okrem toho, že je fantastický milenec, je taktiež veľký priateľ. Je to váš najlepší spoločník.

Ak dôverujete mužovi, s ktorým chodíte a nie ste v rozpakoch, keď mu odhaľujete svoje tajomstvá a obavy a on je pozorný keď sa zaoberá týmto druhom osobných záležitostí, potom je to príznakom, že vás má skutočne rád!

Zdieľate rovnaké hodnoty a záujmy

Zdieľanie rovnakých životných hodnôt a existencia spoločných záľub a plánov, je základom fungovania každého vzťahu.

Ak má rovnaké životné predstavy a rovnaké spoločné ciele, potom sa k sebe perfektne hodíte!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.