Skip navigation

4 príznaky, podľa ktorých spoznáte, či sa mu skutočne veľmi páčite

Posledná aktualizácia: January 11, 2018

Ľudia zvyčajne hovoria, že je ťažké spoznať, čo ženy v skutočnosti chcú, alebo že nie je ľahké rozpoznať ich signály keď ste na rande, ale ako je to s mužmi?

Vezmime si túto situáciu: vo vašom živote sa objavil nový muž, hľadáte sa navzájom už nejakú dobu a zdá sa, že vznikla skutočná príťažlivosť, ale ako spoznáte, čo on očakáva od “príbehu”, ktorý sa odohráva? Chce mať s vami vážny vzťah, alebo hľadá iba príležitostný vzťah? A to najdôležitejšie, skutočne sa mu veľmi páčite?

Zistiť, či váš chlapec je do vás romanticky zahľadený, môže byť relatívne ľahké. Stačí iba pozorovať, ako sa správa, keď je vo vašej blízkosti. Naučte sa čítať jeho signály!

Neustále vám posiela SMS

Spôsob , akým jednotliví ľudia hľadajú potencionálneho partnera sa mohol v posledných rokoch zmeniť kvôli tomu, že sa objavili onlinemiesta schôdzok, ale úmysel a používané techniky flirtovania sú celkom rovnaké Písomná komunikácia hrá kľúčovú úlohu, keď sa pokúšate spoznať nového chlapca.

Ak vám skoro ráno pošle SMS, aby vám zaželal pekný deň, každý večer vám pošle správu so želaním sladkých snov, napíše vám niekoľkokrát počas dňa, aby sa dozvedel čo práve robíte a pritom vám kladie množstvo otázok, aby udržiaval konverzáciu, potom je to jasný signál, že sa o vás zaujíma a môže na vás romanticky myslieť.

Usiluje sa, aby vás pravidelne vídal a má záujem o rovnaké aktivity

Keď vás niekto priťahuje, chcete s ním/ňou stráviť čo najviac času. Takže ak chlapec, s ktorým chodíte na rande, využíva každú zámienku aby vás videl, alebo vám neustále navrhuje, aby ste išli von a aby ste mali spoločné aktivity, alebo sa dokonca zaujíma o vaše aktivity, ktorým sa normálne venujete, potom, bez akýchkoľvek pochybností, miluje trávenie času s vami!

Chce sa začleniť do vášho sociálneho okruhu

Chodenie von iba vo dvojici je jedna vec a chodenie von vás oboch s vašimi priateľmi, alebo členmi rodiny je druhá vec: je to veľký krok vo vašom vzťahu! Muž vás nepozve, aby ste vstúpili do jeho osobného života, ak sa mu nepáčite. Prečo by vás nechal stretnúť sa s jeho najbližšími známymi, ak nezamýšľa zostať s vami dlhodobo?

Keď má nezadaný muž záujem o začlenenie sa do vášho sociálneho okruhu, alebo trvá na tom, že vás predstaví svojim priateľom, alebo rodine, je to signál, že začína byť do vás zamilovaný, a že váš vzťah začína byť vážny.

Počúva vás, zapája sa do hlbokých rozhovorov

Komunikácia, okrem iných aspektov, je to, čo robí vzťah úspešným. Ak váš chlapec skutočne dáva pozor na to čo hovoríte a cíti sa dobre ak je otvorený, a rozpráva o intímnejších témach, zachádza do hlbokých rozhovorov, pri ktorých vychádzajú na povrch vaše emócie, tak to znamená, že vás začína vidieť na inej úrovni, vyššej než priateľku.

Nepochybne, toto sú signály hovoriace, že ste prešli, alebo čoskoro prejdete z “chodenia na rande” na “vážny vzťah”

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. Find out more on how we use cookies and how you can change your settings.